Tennisclub Margraten online

de gezelligste tennisvereniging in de Gemeente Margraten

Tennisclub Margraten Facebook

Beste tennisvrienden,

 

De clubkampioenschappen senioren (≥ 17 jaar) komen er weer aan! Wil jij meedingen naar de felbegeerde titel “Clubkampioen TC Margraten 2018”? Schrijf je dan voor 13 juli a.s. in via boymingels@outlook.com en geef aan in welke categorie je wilt spelen; enkel, dubbel of gemengd dubbel wilt spelen. Graag bij inschrijving 7,50 Euro (per categorie en per persoon) voldoen op rekening nummer NL78 RABO 0132617633 , t.n.v. B.W.H.M Mingels.

 

Nadat we de inschrijvingen hebben ontvangen, worden er poules van 3 of 4 enkel- of dubbelspelers per poule gemaakt. Voor veel leden is het moeilijk om zich een week lang iedere avond vrij te maken om te tennissen en daarom kan iedereen net zoals vorig jaar zijn eigen wedstrijden inplannen. Om het makkelijker te maken willen we deze keer wel een planning maken voor wedstrijden op de woensdag en vrijdagavonden. Als je op deze data niet kunt, dan bepaal je zelf wanneer je de wedstrijden wel gaat spelen. Dit kan gedurende de hele zomer, als ze maar uiterlijk 1 week voor de finales gespeeld zijn!! Het finaleweekend staat vast, dit vindt plaats op 7, 8 en 9 september.

 

De regels en het baan reglement voor het zelf spelen van de poule wedstrijden worden per mail doorgestuurd nadat de inschrijving gesloten is, dus na 13 juli.

 

We kijken uit naar een lekker drukke zomer, met veel sportiviteit op de banen en gezelligheid daaromheen en in de kantine!

 

Fijne tenniszomer,

De seniorencommissie

TC Margraten

Categorie: Competitie, Senioren