Tennisclub Margraten online

de gezelligste tennisvereniging in de Gemeente Margraten

Tennisclub Margraten Facebook

VOORJAARSCOMPETITIE JEUGD 2017

Uit ervaring weten we dat als kinderen eenmaal competitie spelen ze niet anders meer willen en het tennisplezier alleen maar toeneemt. Dit voorjaar nemen we met verschillende jeugdteams deel aan de competitie. We wensen alle teams heel veel plezier en succes toe en…. het is natuurlijk heel leuk als er ook mensen langs de baan staan die je aanmoedigen….. dus kom gerust eens een kijkje nemen als de jeugd competitie speelt. Bij goed weer is het heerlijk vertoeven op ons terras!

Klik hier voor meer informatie voor het team jongens 11 t/m 17 jaar, klik hier voor meer informatie voor het team groen, en klik hier voor meer informatie over het team rood en oranje.

Ouders / teambegeleiders
Aan het spelen van competitie zijn geen kosten verbonden voor de jeugd, ofschoon er voor de club wel degelijk kosten aan vastzitten, denk aan het eten, de tennisballen en competitiebijdrage van de KNLTB. Dit wordt gedaan om het competitie spelen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de jeugd. Het enige dat van de ouders/vrijwilligers wordt verwacht is dat zij de teams begeleiden bij het competitie spelen.

VOORJAARSCOMPETITIE SENIOREN 2017

Vanaf vrijdag 8 april gaat de voorjaarscompetitie van start. Er zijn dit jaar maar liefst zes seniorenteams van de partij op vrijdagavond en zaterdagmiddag. Het aanmoedigen van de teams, onder het genot van een drankje, wordt nog altijd erg op prijs gesteld door de spelende teams! Ook na afloop van de wedstrijden en het eten is het meestal nog lang gezellig in de kantine samen met alle teams!