Tennisclub Margraten online

de gezelligste tennisvereniging in de Gemeente Margraten

Tennisclub Margraten Facebook

SENIOREN betreffen de leden vanaf 18 jaar.

De seniorencommissie is een groep enthousiaste leden die zich inzetten om jaarlijks voor TC Margraten een aantrekkelijk en gevarieerd programma aan te bieden!

Senioren activiteiten 2018

  • Zaterdag 24 maart:                               Wedstrijddag competitieteams
  • Zaterdag 7 april vanaf 16.00 uur:           Ouder – Kind toernooi (jeugd icm volwassenen)
  • Woensdag 9 mei vanaf 19.00 uur:         Thema avond (senioren)
  • Maand Juli/ Augustus:                           Clubkampioenschappen Senioren (voorrondes)
  • September:                                           Finales Clubkampioenschappen
  • Oktober:                                               Halloweenactiviteit (Jeugd en Senioren)
  • Wintermaanden:                                    Wintercompetitie

WEKELIJKSE ACTIVITEITEN

Woensdagochtend “Ladies morning”
De woensdagochtend is specifiek voor onze dames gereserveerd. Er worden in principe alleen ‘dubbel’ wedstrijden gespeeld deze ochtend. Alle vrouwelijke leden vanaf 18 jaar kunnen een gezellig potje tennis spelen. Het gaat om de onderlinge kennismaking, een leuke pot tennis en lekker nakletsen op terras of kantine. De kantinebezetting wordt door de vaste dameskern ingevuld.
Tijd: 9.00 tot 12.00 uur

Woensdagavond “Lootjesavond”
Op de woensdagavond zijn de banen bezet voor alle leden vanaf 18 jaar. Alle senioren zijn uitgenodigd om deze avond te bezoeken en een balletje te slaan. Ook hier worden in principe alleen ‘dubbel’ wedstrijden gespeeld, alle niveaus door elkaar. Het meedoen en plezier hebben is belangrijker dan het winnen.
Tijd: 19.00 tot 22.00 uur

Vrijdag 50+ ochtend
Op vrijdagochtend staat een groep van 50 plussers op de baan, een leuk en gezellig tennistreffen onder supersenioren. Als senior mag je altijd meespelen, iedereen is welkom zowel dames als heren. Er zal hier gespeeld worden met hetzelfde systeem als op de vrijdag- en woensdagavond dus door middel van het trekken van lootjes. Het lot bepaalt met wie je speelt.
Tijd: 9:00 tot 12:00 uur

Competitie
Vanaf vrijdag 6 april gaat de voorjaarscompetitie van start. Het aanmoedigen van de teams, onder het genot van een drankje, wordt nog altijd erg op prijs gesteld door de spelende teams ! Ook na afloop van de wedstrijden en het eten is het meestal nog lang gezellig in de kantine samen met alle teams!