Corona update: Versoepeling maatregelen jeugdleden

26 april 2020

Wat betekent dit voor TCM?
Als club willen we jeugdleden uiteraard weer de mogelijkheid bieden om te komen tennissen, maar voorlopig is dit alleen mogelijk onder begeleiding van een trainer.
De eerste stap is dan ook het hervatten van de trainingen. Jeugdleden die momenteel al trainingen volgden, worden rechtstreeks door Bjorn Boumans verder geïnformeerd. Alleen tijdens deze trainingen zal het tennispark geopend zijn. Het is dus helaas nog niet mogelijk om vrij te komen tennissen. Samen met je zoon of dochter komen tennissen zit er voorlopig ook nog niet in. 

Protocol Jeugd
Om deze eerste stap te kunnen realiseren heeft de KNLTB een protocol opgesteld. Dit protocol is inmiddels ook getoetst en goedgekeurd is door het RIVM en VSG. Voor TCM betekent dit dat de richtlijnen als volgt zijn: Protocol verantwoord sporten jeugd. 
Wij vragen alle ouders en verzorgers deze richtlijnen zorgvuldig door te lezen. 

En senioren?
Zoals aangegeven is het voor onze seniorleden op dit moment helaas nog niet mogelijk om te komen tennissen. Dat vinden we uiteraard erg jammer, maar de gezondheid van eenieder staat voorop. Binnen het bestuur wordt er wel al gewerkt aan de vervolgstappen voor het moment dat er groen licht komt voor seniorleden. Hoe handhaven we de 1,5 meter afstand? Hoe gaan we om met het gebruik van de kantine? Welke hygiënemaatregelen worden er getroffen etc.
Daarnaast zijn we aan het kijken naar zaken zoals de huidige kantinevoorraad (die anders over de datum gaat) om deze indien mogelijk te doneren aan een maatschappelijk doel.

Tot slot
Het begin is gemaakt met de versoepeling voor de jeugd. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden wij u hiervan op de hoogte. Mochten er tussentijds vragen zijn, dan stel deze gerust door een mail te sturen naar [email protected]

In de tussentijd....blijf gezond!

Groet,
Bestuur TCM
Ronald, Mariet, Josien, Bjorn en Ellen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 50414629

Address

Bernhardlaan 42
6269 CZ Margraten