Competitie aanbod senioren

Seniorleden boven de 17 jaar kunnen deelnemen aan verschillende competities die verschillende periodes in het jaar worden aangeboden. Er is namelijk aanbod op iedere dag van de week, op elk niveau. Aan bepaalde soorten zijn ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+, 50+. Daarnaast kan er binnen de verschillende soorten ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd.

Ieder jaar doen er zo'n 200.000 tennissers aan wat door velen wordt beschouwd als het hoogtepunt van het jaar: competitie. Doe je ook mee? 

TC Margraten doet mee aan de voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie op vrijdagavond in de categorieen heren 17+, heren 35+ en mix 17+.

Ook doen we mee aan de 8&9 competitie op donderdagavond. Bij 8&9 Tennis speel je op een relaxte manier je wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. 8&9 Tennis bestaat uit twee dubbelpartijen. Dit kan een damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel zijn. Alles is mogelijk en dat maakt 8&9 Tennis zo leuk!

Andere competitiemogelijkheden zijn:

  • Zomeravondcompetitie
  • Voor-en najaarscompetitie in het weekend
  • 8&9 competitie op zondagmiddag
  • Wintercompetitie

Het inschrijven voor één van de competities gaat via de verenigingscompetitieleider (VCL). Dit kan indivueel of als team.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 42230140

Adres

Bernhardlaan 42
6269 CZ Margraten

KVK-nummer

40203104