Kantine- / baandienst

Ieder seniorenlid in de leeftijd van 18 t/m70 jaar wordt geacht minimaal 1 maal per jaar kantinedienst te draaien.
Daarnaast kun je vanaf dit jaar in plaats van kantinedienst, mee helpen bij het baan onderhoud. Deze baandienst doe je samen met een lid van de baancommissie.

Indien je niet deel wilt/kunt nemen aan de kantinedienst, dan wordt de mogelijkheid geboden deze af te kopen voor € 25,- p.p.

Nadat we alle voorkeuren verzameld hebben, maken we een indeling zodat ieder van jullie tijdig weet wanneer hij/ zij verwacht wordt achter de bar of op de baan.

Het dienstrooster wordt gepubliceerd op onze website en wordt naar ieder seniorenlid gemaild. Ieder seniorenlid krijgt bovendien per e-mail een herinnering toegestuurd wanneer je op staat voor je dienst.

Als je niet kunt op de dag waar je op ingedeeld bent, probeer dan te ruilen met een ander clublid. Indien men zonder gegronde reden niet komt opdagen wordt er een boete van € 35,- p.p. in rekening gebracht!

In de kantine vind je de nodige informatie over hygiëne en waar je een en ander kunt vinden. We hopen dat ieder van jullie met enthousiasme deelneemt aan zijn kantinedienst, daar hebben we immers allemaal plezier van.

Als u vragen over de kantinedienst heeft, neem dan contact op met een lid van de kantinecommissie of  met Ellen Schrijnemaekers, bestuurslid Algemene zaken.

Handleiding kantinedienst 2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 66 0414629

Address

Bernhardlaan 42
6269 CZ Margraten