Training senioren 2022

Ook dit jaar is het voor seniorleden van TC Margraten weer mogelijk om gedurende de zomermaanden tennislessen te krijgen op de banen van ons tennispark. De lessen worden verzorgd door een tennistrainer van tennisorganisatie Event Serve van Bjorn Boumans.

Uitgangspunt voor de tennislessen is een groep bestaande uit 4 leden. Indien de groep uit meer of minder personen bestaat, wordt de tijd of de kosten evenredig aangepast.

U heeft bij aanvang van de zomertraining de keuze uit twee lespakketten:

Pakket 1: € 35,50 per maand (gedurende 6 maanden)
Het standaard lespakket voor dit zomerseizoen bestaat uit 17 uur les gedurende de periode van 4 april 2022 t/m 23 oktober 2022. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

Pakket 2: € 34,50 per maand (gedurende 12 maanden, incl. 5% korting op totaalprijs)
Een jaar lespakket voor zowel zomer als winterseizoen bestaat uit 35 uur les gedurende de periode van 4 april 2022 t/m 2 april 2023. Voor het gehele jaar is er dit jaar gekozen om 35 lessen aan te bieden, zodat er meer continuïteit is in het lessenaanbod. Dit is gelijk aan de het aantal lessen van de jeugd. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

LET OP: als je reeds hebt gekozen voor een jaarpakket hoef je nu geen inschrijving te voldoen.

Tijdens het jaarpakket in een tennishal trainen?! Vraag naar de mogelijkheden. Men dient vooraf al rekening te houden met minimaal 140 euro per persoon extra qua kosten (baanhuur).

De betaling van pakket 2 kan per maand. Indien men kiest voor betaling per maand zal deze geschieden via automatisch incasso.

Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privétraining of duo training iets voor jou/ jullie, neem voor beschikbaarheid en prijzen contact op per mail via [email protected]. Voor overige vragen kun je uiteraard ook terecht.

Aanmelden Senioren Padel en/ of Tennis Zomertraining 2022 | Event Serve

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 42230140

Adres

Bernhardlaan 42
6269 CZ Margraten

KVK-nummer

40203104