Training jeugd

Bij Tennis Club Margraten vinden we dat onze jeugdleden niet alleen lid zijn maar als vanzelf mee doen aan de KNLTB competities en aan trainingen. Daarom bieden we een all-in pakket aan. 

Wat houdt een All-in pakket precies in?

Een all-in pakket betekent dat alle kosten voor tennislessen, activiteiten (4x per jaar, excl. jeugdkamp), bijdrage Tenniskids/competitie in een bedrag per maand worden aangeboden. De contributie zal apart door de vereniging worden geïnd. Door te kiezen voor het All- in Pakket garanderen wij continuïteit van de trainingen. Door middel van een pakket van 35 lessen wordt er constant gewerkt aan het verbeteren van alle facetten van de tennissport en het spelplezier. Er is gekozen voor 35 lessen op jaarbasis, zodat er meer continuïteit is in het lessenaanbod. Dit zal de kwaliteit van de leercurve ten goede komen. 

Uitgangspunt voor de lessen is een groep bestaande uit 5 tot 6 leden. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau (kleur) en/of leeftijd.

Praktische informatie

Opzeggen kan alleen en enkel tot en met 10 september en 10 maart van het lopend seizoen. Dit is gelijk aan huidige zomer -en winterseizoen. Hierdoor hoeft een jeugdlid niet elke keer opnieuw aangemeld te worden en loopt de betaling per maand via automatisch incasso. Indien er eerder wordt opgezegd dient men toch tot en met september of maart per maand het vaste bedrag te betalen. Dit zijn ook de maanden waar wordt gekeken naar de groepindeling, indien nodig wordt deze aangepast. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de maandag t/m zaterdag. 

De lessen worden verzorgd door tennisorganisatie Event Serve van Bjorn Boumans. 

Aanmelden?

Je kunt je opgeven middels onderstaande link. 

De betaling zal per automatisch incasso per maand geschieden. Bij inschrijving verplicht u zich tot betaling van de lesgelden voor een cyclus van april t/m september en/of oktober t/m maart. 

Privé training?

Is uw dochter of zoon geïnteresseerd in privé training, neem contact op met de trainer. De kosten: Per lescyclus van 5 lessen a 30 min, 1 jeugdlid € 112,50 per jeugdlidPer lescyclus van 1 les, a 1 uur, 1 jeugdlid € 45,- per jeugdlid. De betaling voor privélessen zal per factuur geschieden. 

Voor vragen kun je uiteraard terecht bij Bjorn Boumans telnr. 06-53783684 of per mail [email protected]. Opgeven kan alleen individueel, echter voorkeur van groep kan worden aangegeven. De groepssamenstelling wordt door de trainer bepaald.

Kosten

Het all-in pakket kost € 26,50 per maand en zal per maand via automatisch incasso worden geïnd.

Per jaar worden er 17 tweede speelmomenten aangeboden.

Inschrijven kan via de volgende link:

https://eventserve.nl/aanmelden-jeugd-all-in/

Locatiekeuze: TC Margraten

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 50414629

Address

Bernhardlaan 42
6269 CZ Margraten

KVK-nummer

40203104